Iphone cu sticla crapata.
Display original si functional.
CelloDirect Producer
Si QuickGSM Service
Noi il reparam pe loc.
Testam si Reparam.
Va Ofera profesionalism
Si Cele mai Bune
~ 40 min un display nou.
V-am salvat Display-ul.
Preturi si Servicii
Din Bucuresti
Daca nu mai afiseaza
Il schimbam cu Original sau Aftermarket.
Preturi Speciale
Pentru Service Colaborare.

Despre Noi Schimbare sticla Samsung si iPhone

Cum am aparut?

 Un producator din China (CelloDirect) de display-uri referbish ne-a contactat pentru a face un parteneriat. Asa sa nascut acest site si aceasta afacere.
 Cu o experienta de peste 8 ani in Referbising si aparatura de ultima generatie si cunostiitele pe care le-au acumulat au venit in Romania si acum cu ajutorul QuickGSM am inceput productia de display-uri.
 Schimbam pe loc este un concept incercat de multe astfel de afaceri dar putine din ele au pe stock mai bine de 10 bucati din fiecare pentru a rezolva asta pe loc (40 min max)

Cine suntem?

 Quick GSM SERVICE efectueaza servicii de telefonie mobila: Reparatii Hardware, Resoftari, Deblocari terminale Gsm. De asemenea, va oferim cele mai bune produse : carcase originale si neoriginale, acumulatori originali si neoriginali, incarcatoare auto si de retea, cabluri de date, handsfree, huse, carduri de memorie, incarcare electronica, cartele telefonice.
 Firma noastra este formata dintr-o echipa de specialisti, care ofera seriozitate si profesionalism. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate.
 Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor si serviciilor companiei. Folosindu-ne de experienta si cunostintele noastre putem raspunde celor mai exigente gusturi si dorinte.

De ce noi?

 Ce pot scpune despre schimbare sticla iphone si Samsung pe loc este ca oferim cele mai bune servicii de pe piata clientilor nostri, de la componente originale pana la reparatia telefonului prin intermediul curieratului rapid.
 Cea mai frecventa defectiune care apare la iPhone 8, 8 Plus, 7, 7 Plus, X, 5, 5s, 6 sau 6s Plus este fisurarea geamului din sticla al display-ului, iar inlocuirea acestuia necesita o pregatire suplimentara si experienta care poate fi dobandita doar prin practica.Cei 5 ani in care am activat in domeniu de service ne fac sa fim in topul service-urilor gsm, iar cel mai mult ne incanta zambetul de bucurie al clientilor multumiti care ne pasesc pragul.

Detalii

 Reconditionare display folosind procese, procedee si utilaje similare celor folosite de producatori. Procesul de reconditionare display-ului consta in: Inlaturarea sticlei sparte Curatarea ecranului de adeziv si/sau a filtrului polarizator Aplicarea unui nou filtru polarizator daca este cazul Aplicarea adezivului optic (Optical Clear Adhesive " OCA) Atasarea sticlei si a ramei in mediu controlat (temperatura si presiune) Inlocuire ansamblu (Backlight) lumina daca este cazul Verificarea finala (inspectie vizuala si functionalitate).

Info iPhone

 Testele au aratat ca si sticla display-ului iPhone se poate sparge in urma loviturilor sau a socurilor mecanice. Daca sunteti in situatia in care ecranul telefonului dumneavoastra iPhone s-a spart accidental, va putem ajuta cu inlocuirea display-ului complet iPhone.
 Cu toate acestea insa unele lucruri legate de aceste super telefoane ne pot umbri fericirea. Cel mai adesea se poate intampla ca aceste terminale sa sufere defectiuni si sa fie necesara o inlocuire de display iPhone exact atunci cand te astepti mai putin.Acum nu ne puneti intrebarea cum se poate strica un display iPhone?.
 Fireste, acest aspect survine numai in urma socurilor mecanice, iar loviturile, cazaturile, sau amplasarea de obiecte grele pe suprafata telefonului fac parte din aceasta categorie

Info Preturii 👍 Despre Schimbare Sticla Iphone Si Samsung pe Loc


* Preturi pentru Schimbare Sticla sunt actualizate la zi, finale si facturabile. Se aplica pentru interventii facute la noi in Service. Aceasta reparatie are Garantie 90 zile.
* Preturile pentru orice alta interventie asupra Aparatului D-vs consta in: pretul actual al furnizorului plus serviciile noastre.
* In functie de disponibilitatea se va face o programare in prealabil cu Tehnicieni nostrii.
* Pretul poate sa difere de cel de pe site in Plus sau In Minus. Diferenta Consta mai mult in alegerea D-vs pentru fiecare piesa de la furnizor, Originala sau Normala (Adica Originala pentru multe alte Service-uri), pretul oferit de Furnizor trece prin calculator-ul de preturi - cu algoritmi speciali, "Preturile nu se fac dupa Ureche."

Oferim Montaj pentru Piese (aduse de client) care sunt in Conformitate cu standardele Producatoruilui.


* Montaj schimbare piesa adusa de Client se calculeaza in functie de model ex: , suna-ti si vorbiti cu tehnicianul nostru sa va indrume sau sa va ofere un pret.
* Preturile sunt calculate in functie de dificultatea de a repara acest model ex: , acest pret se face in momentul in care a-ti contactat tehnicianul si s-a discutat despre problema..
* In functie de disponibilitatea se va face o programare in prealabil cu Tehnicieni nostrii.
* Pentru Orice Montaj NU se ofera garantie pieselor, ci doar pentru metoda de montaj, iar inainte de montaj se va face o constatare care este Gratuita pentru Client pentru a vedea daca aparatul sau piesa este functionala, caz contrar vom renunta sa reparam fara acordul d-vs, va contactam telefonic
This is an amp-user-notification. It uses local storage to store the dismissed state.