Iphone cu sticla crapata.
Display original si functional.
CelloDirect Producer
Si QuickGSM Service
Noi il reparam pe loc.
Testam si Reparam.
Va Ofera profesionalism
Si Cele mai Bune
~ 40 min un display nou.
V-am salvat Display-ul.
Preturi si Servicii
Din Bucuresti
Daca nu mai afiseaza
Il schimbam cu Original sau Aftermarket.
Preturi Speciale
Pentru Service Colaborare.

Formular Schimbare sticla Samsung si iPhone

Trimitere Aparat in Service prin Curierat.

Date Client

* Nume Prenume Ex: Ion Ion* Numar Telefon Ex: 0799 ...* eMail Ex: eu@gmail.com* Adresa Ex: Str. Avantu, nr.6 ..* Oras Ex: Bucuresti" required* Judet Ex: Bucuresti

Detalii Produs

* Nume si Model Ex: Samsung S7 G930F* Culoare Aparat Ex: Gold ...* Serial sau IMEI Ex: 12345678956* Defect si cauza Ex: Sticla Sparta - Soc mecanic

Componente Afectate

Continut Colet

Observatii

Instructiuni: Va rugam sa ambalati produsul corespunzator folosind daca este posibil cutia originala. Daca nu aveti cutia originala, folositi folie cu bule de aer.

Termeni si Conditii

Alte Detalii

 Pentru a nu avea probleme cu cei de la curierat, cel mai bine este sa trimiteti o poza pe Watzapp cu telefonul sau tableta inainte de trimitre si poza cu AWB, sa putem rezolva prebleme pe loc.
 Iti alegi un curier: cargus, nemoexpress, fan curier care vrei tu! (la detalii poti specifica cu cine vrei sa fcai livrarea si receptionarea coletului) Cargus e cam scump se zice.
 Afli numarul de telefon al curierului din zona ta! Intri deobicei pe site-urile lor(le gasesti cu google) suni la dispecerat si iti va trimite pe cineva sa ridice pachetul. Ai grija sa il ambalezi bine. Platesti tu transportul! Specifici adresa si nr de telefon al destinatarului. Cand ajunge unde trebuie pachetul respectiv este sunat si agentul vine la adresa stabilita livreaza pachetul.
 Noi recetionam pachetul ii facem service si daca este timp il trimitem inapoi ctare tine in aceiasi zi cu ramburs. Si daca reparatia depasete 400 lei va fi trimis catre dumneavoatra gratuit de transport.

Info Preturii πŸ‘ Formular Schimbare Sticla Iphone Si Samsung pe Loc


* Preturi pentru Schimbare Sticla sunt actualizate la zi, finale si facturabile. Se aplica pentru interventii facute la noi in Service. Aceasta reparatie are Garantie 90 zile.
* Preturile pentru orice alta interventie asupra Aparatului D-vs consta in: pretul actual al furnizorului plus serviciile noastre.
* In functie de disponibilitatea se va face o programare in prealabil cu Tehnicieni nostrii.
* Pretul poate sa difere de cel de pe site in Plus sau In Minus. Diferenta Consta mai mult in alegerea D-vs pentru fiecare piesa de la furnizor, Originala sau Normala (Adica Originala pentru multe alte Service-uri), pretul oferit de Furnizor trece prin calculator-ul de preturi - cu algoritmi speciali, "Preturile nu se fac dupa Ureche."

Oferim Montaj pentru Piese (aduse de client) care sunt in Conformitate cu standardele Producatoruilui.


* Montaj schimbare piesa adusa de Client se calculeaza in functie de model ex: , suna-ti si vorbiti cu tehnicianul nostru sa va indrume sau sa va ofere un pret.
* Preturile sunt calculate in functie de dificultatea de a repara acest model ex: , acest pret se face in momentul in care a-ti contactat tehnicianul si s-a discutat despre problema..
* In functie de disponibilitatea se va face o programare in prealabil cu Tehnicieni nostrii.
* Pentru Orice Montaj NU se ofera garantie pieselor, ci doar pentru metoda de montaj, iar inainte de montaj se va face o constatare care este Gratuita pentru Client pentru a vedea daca aparatul sau piesa este functionala, caz contrar vom renunta sa reparam fara acordul d-vs, va contactam telefonic
This is an amp-user-notification. It uses local storage to store the dismissed state.