Schimbare Soft - Samsung Galaxy Note 4

Schimbare Soft Samsung Galaxy Note 4 - 50.00 lei.

Ai ales Schimbare Soft - Samsung Galaxy Note 4.
  Schimbarea de Soft - Samsung Galaxy Note 4 este foarte importanta pentru D-vs. Acesta va Ofera intregirea Aparatului Samsung Galaxy Note 4 sa arate si sa functioneze impecabil.
  Schimbarea de Soft, este extrem de dificila de realizat acasa, din aceasta cauza va prezentam unul dintre cele mai importante sedii de reparatii si inlocuire Soft pentru Samsung Galaxy Note 4 din Bucuresti. Va garantam produse de calitate la preturi extrem de avantajoase.

* Pret = 50.00 lei.
  * Pentru Schimbarea Soft Service-ul NU Ofera Garantie.
* Pentru detalii despre Piese si Modalitatea de Montaj

☎ 0738766933

Cum se procedeaza

Veniti cu aparatul D-vs Samsung Galaxy Note 4 la Service. Aparatului i se va face o Constatare vizuala si tehnica se va constata defectul si se va testa conform unor tehnici care stabilesc si alte defecte dupa caz, se vor trebe in fisa de service cu cunostiinta clientului.
 Aparatele vor mai trece prin alta constatare in momentul in care se va desface aici se va face constatarea finala.
 Daca aparatul Samsung Galaxy Note 4 prezinta doar defectul declarat se va repara acel defect, caz contrar se va instiinta clientul si despre alte defecte si se va repara doar cu acordul lui.
Trimite in Service aparatul D-vs Samsung Galaxy Note 4 in Service.
  Folosind Optiune Formular din meniul siteului Completati toate campurile, si in circa o zi veti fi contactati de catre Noi, dupa ce se vor stabilii conditiile de trimitere, va veni un curiere sa ridice aparatul ve-ti achita transportul catre noi aparatul va fi reparat cat mai repede posibil si va fi trimis inapoi catre d-vs cu ramburs costul reparatiei.

Un Tutorial Dezmembrare Samsung Galaxy Note 4

* Tutorial-ul este de pe Youtube.com, nu este facut de noi si este doar cu scop Informativ.

Info Preturii 👍 Schimbare Soft Samsung Galaxy Note 4 pe Loc


* Preturi pentru Schimbare Sticla sunt actualizate la zi, finale si facturabile. Se aplica pentru interventii facute la noi in Service. Aceasta reparatie are Garantie 90 zile.
* Preturile pentru orice alta interventie asupra Aparatului D-vs consta in: pretul actual al furnizorului plus serviciile noastre.
* In functie de disponibilitatea se va face o programare in prealabil cu Tehnicieni nostrii.
* Pretul poate sa difere de cel de pe site in Plus sau In Minus. Diferenta Consta mai mult in alegerea D-vs pentru fiecare piesa de la furnizor, Originala sau Normala (Adica Originala pentru multe alte Service-uri), pretul oferit de Furnizor trece prin calculator-ul de preturi - cu algoritmi speciali, "Preturile nu se fac dupa Ureche."

Oferim Montaj pentru Piese (aduse de client) care sunt in Conformitate cu standardele Producatoruilui.


* Montaj schimbare piesa adusa de Client se calculeaza in functie de model ex: Samsung Galaxy Note 4, suna-ti si vorbiti cu tehnicianul nostru sa va indrume sau sa va ofere un pret.
* Preturile sunt calculate in functie de dificultatea de a repara acest model ex: Samsung Galaxy Note 4, acest pret se face in momentul in care a-ti contactat tehnicianul si s-a discutat despre problema..
* In functie de disponibilitatea se va face o programare in prealabil cu Tehnicieni nostrii.
* Pentru Orice Montaj NU se ofera garantie pieselor, ci doar pentru metoda de montaj, iar inainte de montaj se va face o constatare care este Gratuita pentru Client pentru a vedea daca aparatul sau piesa este functionala, caz contrar vom renunta sa reparam fara acordul d-vs, va contactam telefonic
This is an amp-user-notification. It uses local storage to store the dismissed state.