Cum Schimbam sau Inlocuim Sticla la Samsung Galaxy J5 2017

CUM PROCEDEZI

 Veniti cu telefonul D-vs la Service. Telefonul se va deschide si se va constata daca displayul este Original. Daca display-ul este original se va pune pe masina de testare si daca este in parametri normali se va face schimbare cu un display deja sticla schimbata pe loc care dureaza 30 min max.
 In caz contrar se va intreba clientul daca doreste un display Aftermarket sau Original.
 Daca display-ul este Original dar nu este in parametri acceptati, clientului i se va comunica. Si daca inca mai doreste inlocuirea sticlei se va face doar daca clientul isi asuma riscul daca display-ul se va defecta in procesul de schimbare sticla, nu vom fi trasi la raspundere.
  Parametri normali sunt de a afisa in intregime pe display, culorile sa fie asfisate pe tot ecranul la fel sau sa nu aiba pixelii morti. El este functional pe aparatul Dv-s dar nu poate trece cu brio prin procesul de restaurare.
 Daca doreste inlocuirea sticlei se va face doar daca clientul isi asuma riscul se va executa pe loc si durata este de circa 3 ore.

Indepartarea sticlei crapate Samsung Galaxy J5 2017

 Primul pas, este de a testa Displayul de Samsung Galaxy J5 2017 pe o Masina de testare care sa ne spuna este in regula si putem trece mai departe.
 Se trece la inlaturarea sticlei sparte de pe suprafata displayului.Aceasta operatie se face cu o lita otelita care este introdusa intre cele doua parti componente (display si sticla) displayul fiind pozitionat pe o plita cu incalzire si pompa Vacum.

Curatare Adeziv si verificare Polarizator pentru Samsung Galaxy J5 2017

 Se curata adezivul ramas pe display cu solutii profesionale si daca polarizatorul nu este zgariat se aplica adezivul OCA .
 Daca polarizatorul este zgariat se indeparteaza si el se curata din nou adezivul polarizatorului se aplica un polarizator nou si apoi se aplica stratul de adeziv OCA.
 Un detaliu care nu multi il iau in considerare atunci cand se schimba polarizatorul este de a pune acea connexiune de descarcare electrica a polarizatorului sa nu aibe probleme cu touchscreenul (poza).

Noua Sticla pentru Samsung Galaxy J5 2017

 Display Samsung Galaxy J5 2017 cu stratu adezivul OCA se aseaza in matrita speciala care accepta pozitionarea corecta a sticlei.
 Se aseaza in masina de Laminare care apasa pe sticla si scoate aerul din display.
 Dupa un minut de asteptare display-ul cu sticla noua este pus in Masina ce scoate bulele de aer ramase aici va sta circa 15 minute la o presiune de peste 8 Bari acest proces face ca bulel de aer vor disparea.

Info Preturii 👍 Schimbare Sticla Samsung Galaxy J5 2017 pe Loc


* Preturi pentru Schimbare Sticla sunt actualizate la zi, finale si facturabile. Se aplica pentru interventii facute la noi in Service. Aceasta reparatie are Garantie 90 zile.
* Preturile pentru orice alta interventie asupra Aparatului D-vs consta in: pretul actual al furnizorului plus serviciile noastre.
* In functie de disponibilitatea se va face o programare in prealabil cu Tehnicieni nostrii.
* Pretul poate sa difere de cel de pe site in Plus sau In Minus. Diferenta Consta mai mult in alegerea D-vs pentru fiecare piesa de la furnizor, Originala sau Normala (Adica Originala pentru multe alte Service-uri), pretul oferit de Furnizor trece prin calculator-ul de preturi - cu algoritmi speciali, "Preturile nu se fac dupa Ureche."

Oferim Montaj pentru Piese (aduse de client) care sunt in Conformitate cu standardele Producatoruilui.


* Montaj schimbare piesa adusa de Client se calculeaza in functie de model ex: Samsung Galaxy J5 2017, suna-ti si vorbiti cu tehnicianul nostru sa va indrume sau sa va ofere un pret.
* Preturile sunt calculate in functie de dificultatea de a repara acest model ex: Samsung Galaxy J5 2017, acest pret se face in momentul in care a-ti contactat tehnicianul si s-a discutat despre problema..
* In functie de disponibilitatea se va face o programare in prealabil cu Tehnicieni nostrii.
* Pentru Orice Montaj NU se ofera garantie pieselor, ci doar pentru metoda de montaj, iar inainte de montaj se va face o constatare care este Gratuita pentru Client pentru a vedea daca aparatul sau piesa este functionala, caz contrar vom renunta sa reparam fara acordul d-vs, va contactam telefonic
This is an amp-user-notification. It uses local storage to store the dismissed state.